Proosten met Verbeterdebuurt!

Verbeterdebuurt in 2015

Leuk dat je er bent!

3…2…1… Je zal het niet zeggen, maar het jaar is bijna ten einde! We kijken graag samen met jou terug op dit mooie jaar. We hebben in 2015 een behoorlijk sprintje getrokken! O.a. Putten, Beverwijk en Woensdrecht hebben zich bij ons aangesloten. We hopen te blijven groeien en dat we nog vele buurten mogen verbeteren, samen met jou!

Samen met iAsset

We zijn trots dat we sinds september samenwerken met iAsset. Dat betekent een integrale benadering van melden en beheren. Zo krijg jij als melder invloed op de openbare ruimte van nu én de toekomst!

Kom maar met die Kunstkast

Weet je wat ook leuk is? Lex Berghuis deelde zijn idee via de site en in oktober is de eerste Kunstkast al geplaatst! En er volgen er meer, want de interesse in het urban meesterwerkje is enorm. Meer hierover lezen? Zie http://tinyurl.com/kunstkast.

Van Lisse kan je leren

Lisse krijgt veel digitale meldingen. Dat is mooi, want digitale meldingen bevatten vaak meer informatie. Dit jaar zijn wij gaan uitzoeken hoe zij dat heeft gedaan om andere gemeenten te helpen hetzelfde te doen. We zijn hartstikke blij met het resultaat! Dus wil je meer weten? Lees dan dit blog: http://tinyurl.com/kanaalsturen.
 

Vooruitblik naar 2016

Je kent het vast wel. Iedere keer met oud & nieuw maak je weer goede voornemens. Soms hou je je eraan, en soms niet. Wij gaan ons zeker inzetten voor de onze! In 2016 hopen we bijvoorbeeld op nog meer samenwerking met gemeenten en ondernemingen. Ook willen we jou nog meer betrekken bij ons gezamenlijk doel. Oh, daarover gesproken… Mogen we je wat vragen?

Update

Heb je onze nieuwe apps al gezien? We denken dat ze goed gelukt zijn, en dat mede dankzij jou! Nu gaan we de website een make-over geven. Benieuwd? Zie hieronder alvast de sneak preview!
screenshot nieuwe site

Feedback?

Wij horen graag wat jij van onze site vindt. Wil je daarom onze vragenlijst invullen? Van jouw feedback kunnen wij leren! En mocht je later nog iets te binnen schieten? Mail ons!

Samen sta je sterker

Samenwerken loont! Daarom gaan we in 2016 onder andere samenwerken met het Ondernemingsdossier en Liander!

Best of gemeenten 2015

Oh ja, ken je ons jaarlijkse ‘top gemeenten lijstje’? Jullie beoordeelden massaal de afhandeling van jullie meldingen. En die resultaten zijn binnen! In 2015 mochten we Zwolle, Bodegraven-Reeuwijk en Eemsmond feliciteren. Welke gemeenten verdienen dit jaar een (extra) pluim? Lees het in dit blog!!

1 Comment

  • Beste gemeenten van 2015 | Verbeterdebuurt 31 december 2015

    […] Aan het einde van het jaar vliegen ze je van oudsher weer om de oren: de welbekende lijstjes! Of het nou gaat om de beste oliebollenbakker of de meest bekeken dierenclips van 2015, we sluiten maar wat graag de afgelopen 365 dagen af met een terugblik. Die van ons vind je hier. […]

Comments are closed.