Beste gemeenten van 2015

Aan het einde van het jaar vliegen ze je van oudsher weer om de oren: de welbekende lijstjes! Of het nou gaat om de beste oliebollenbakker of de meest bekeken dierenclips van 2015, we sluiten maar wat graag de afgelopen 365 dagen af met een terugblik. Die van ons vind je hier.

Maar nu het beloofde lijstje waar je op hebt gewacht: de beste gemeenten van 2015! Jullie stuurden weer duizenden beoordelingen in over de afhandeling van jullie meldingen op Verbeterdebuurt.
En over het algemeen hebben de gemeenten zich goed ingezet! Toch zijn er ook dit jaar weer gemeenten die nét een stapje verder gaan…

Welke gemeente is dit jaar de winnaar en mag zich kronen tot de beste Verbeterdebuurt-gemeente van 2015?

1 Hellevoetsluis
2 Eemsmond
3 Giessenlanden
4 Heemskerk
5 Groningen
6 Voorschoten
7 IJsselstein
8 Breda
9 Leerdam
10 Sint-Anthonis

Gefeliciteerd Hellevoetsluis en natuurlijk ook alle anderen! Laten we samen in 2016 nog meer doen voor een fijne openbare ruimte!

1 Comment

  • Proosten met Verbeterdebuurt! | Verbeterdebuurt 31 december 2015

    […] Oh ja, ken je ons jaarlijkse ‘top gemeenten lijstje’? Jullie beoordeelden massaal de afhandeling van jullie meldingen. En die resultaten zijn binnen! In 2015 mochten we Zwolle, Bodegraven-Reeuwijk en Eemsmond feliciteren. Welke gemeenten verdienen dit jaar een (extra) pluim? Lees het in dit blog!! […]

Comments are closed.