Het nieuwe platform

De afgelopen tijd hebben wij buurtverbeteraars en overheden gevraagd wat wij konden verbeteren en wat zij graag van ons willen zien in de toekomst. De vele suggesties via mail, Twitter, Facebook én natuurlijk de vorige enquête hebben we gebundeld en verwerkt tot een nieuw platform.

Verbeterdebuurt is er om iedereen te laten meedenken over de openbare ruimte. Sinds 2009 is Verbeterdebuurt het platform dat werkt met data voor alle lokale overheden. We blijven graag vooroplopen en vertellen je hieronder kort wat er nieuw is.

Meer informatie
Verbeterdebuurt ontvangt veel data. Het platform bracht je al op de hoogte via persoonlijke updates en een algemeen overzicht op de kaart. Vanaf nu tonen we je per gemeente hoeveel meldingen zij verwerken per maand en hoe lang zij daarmee bezig zijn.

Nog meer mobiel
Verbeterdebuurt had al een app en website. Wij kregen van jullie te horen dat de app het prettigst is om te gebruiken. Vanaf vandaag hebben we dus die slimmigheidjes van de app verwerkt in de website. Zo wordt meedoen nog eenvoudiger!

Meer met de gemeente
Gemeenten waarderen jullie input en dan juist ook jullie ideeën. Daarom informeren we hen voortaan bij elk geplaatst idee. En bieden we hen de mogelijkheid om dat beter aan te laten sluiten bij hun organisatie. Verder heeft elke gemeente van ons een eigen formulier gekregen, dat zij in hun website kunnen opnemen.

Wij zijn heel trots op het resultaat, maar we horen graag jouw mening! Ook trots, of mis je iets? Laat het ons weten via Mail, Facebook of Twitter!

1 Comment

  • Hoe kunnen gemeenten hun gegevens updaten? – Verbeterdebuurt 4 juli 2016

    […] hebben onlangs het platform geüpdatet. Langs deze weg informeren we u graag over enkele nieuwe mogelijkheden. Ook vragen wij u een paar van uw gegevens te updaten. Op die manier helpen wij met het […]

Comments are closed.