Hoe kunnen gemeenten hun gegevens updaten?

Wij hebben onlangs het platform geüpdatet. Langs deze weg informeren we u graag over enkele nieuwe mogelijkheden. Ook vragen wij u een paar van uw gegevens te updaten. Op die manier helpen wij met het leven makkelijker te maken voor uw burgers. U kunt ons uw gegevens gewoon sturen via e-mail, dan gaan wij ermee aan de slag!

Verbeterdebuurt.nl is nu geschikter voor gebruik op mobiele apparaten. Bovendien geeft het de gebruiker beter inzicht in de eigen meldingen en actieve meldingen van zijn omgeving. Voor een beter overzicht gaan we onder andere dubbele meldingen helpen te voorkomen; als je nu een melding maakt in de buurt van een melding die daarop lijkt, word je daarop geattendeerd. Gemeenten bieden we nu ook meer mogelijkheden tot integratie met het platform. Hieronder vindt u wat u kunt doen om nog meer uit Verbeterdebuurt te halen en uw burgers meer servicegericht te kunnen benaderen.

Voor iedereen:

  • Installeer Verbeterdebuurt op uw eigen site. U kunt Verbeterdebuurt toevoegen aan uw site door onderstaande links te plaatsen op uw site, of direct opnemen in de navigatie van uw site of linken vanuit social media.
    • Incidentenformulier: http://www.verbeterdebuurt.nl/gemeente/[naam van uw gemeente]/nieuw-probleem
    • Ideeënformulier: http://www.verbeterdebuurt.nl/gemeente/[naam van uw gemeente]/nieuw-idee
    • Open-datakaart: http://www.verbeterdebuurt.nl/gemeente/[naam van uw gemeente]/

Voorbeeld-link: http://www.verbeterdebuurt.nl/gemeente/denhaag/

  • Vertel ons wie er verantwoordelijk is voor participatie! Verbeterdebuurt laat uw burgers gestructureerd meedenken in uw gemeente. Zij kunnen via ons platform ideeën voor de openbare ruimte indienen. Wij kunnen deze ideeën direct matchen met uw participiatiemakelaar, beleidsafdeling of wijkteam. Neem contact met ons op via contact@verbeterdebuurt.nl.

Voor leden:

  • Laat weten wat uw burgers kunnen verwachten. Uw burgers worden door ons geïnformeerd over uw standaard servicegraad. Stuur ons uw servicenormen (contact@verbeterdebuurt.nl) en wij informeren gebruikers daarover bij elk contact.

 

Alleen voor betalende leden:

  • Gebruik eigen branding. U kunt nu uw logo toevoegen aan uw landingspagina’s op Verbeterdebuurt. Zo kunnen gebruikers uw gemeente herkennen op web en app. Stuur ons uw logo (contact@verbeterdebuurt.nl) in vrijstaand formaat en tenminste 150px hoog en wij maken dat in orde.