Nieuwe koppeling met Amsterdam

Om Verbeterdebuurt optimaal te benutten heeft gemeente Amsterdam een nieuwe koppeling met ons platform. Zij krijgt eenmaal per dag alle meldingen van de afgelopen 24 uur doorgestuurd naar haar eigen MORA-systeem. Als zij de melding ontvangen heeft, krijg jij als melder automatisch een bevestigingsmail. Hierin vind je meer informatie over jouw melding. Om extra overzicht te creëren, staat jouw Verbeterdebuurt-meldingsnummer ook in die mail. De gemeente kan via haar eigen systeem de melding behandelen en afhandelen. De acties die zij neemt worden doorgestuurd naar ons systeem. Als jouw melding is afgehandeld, staat er automatisch “De melding is afgehandeld en opgelost verklaard door gemeente Amsterdam”. Zo blijven jij en andere geïnteresseerden op de hoogte van de status van de melding, en blijft de kaart up-to-date. Laat die groene vlaggetjes maar komen 😉