Verbeterdebuurt en Amsterdam: een nieuwe koppeling

De gemeente Amsterdam wil Verbeterdebuurt optimaal benutten. Daarom heeft zij een nieuwe koppeling met ons platform. Zij krijgt direct jouw melding van ons doorgestuurd in haar eigen systeem. Als zij de melding ontvangen heeft, krijg jij als melder automatisch een bevestigingsmail. Hierin vind je meer informatie over jouw melding. Om extra overzicht te creëren, staat jouw Verbeterdebuurt-meldingsnummer ook in die mail. De gemeente kan via haar eigen systeem de melding behandelen en afhandelen. De acties die zij neemt worden doorgestuurd naar ons systeem. Als zij jouw melding de status ‘afgesloten’ geeft, dan krijg je het volgende bericht te zien onder jouw melding en per mail: “Deze melding is voor de gemeente afgehandeld. Dit betekent dat zij de melding heeft opgelost, of heeft toegekend aan een uitvoerende instantie die de melding verder zal behandelen.”

Zo blijven jij en andere geïnteresseerden op de hoogte van de status van de melding, en blijft de kaart up-to-date.